Nuna Leaf Grow Sitteri Granite

SKU
566516-1-1
Varastossa
249,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Nuna Leaf Grow Sitteri soveltuu vastasyntyneestä taaperoon, max 60kg. Sitterissä pehmeä ja hiljainen sivuttaisliike tuudittaa lasta, ihanasti rauhoittaen. Kevyellä tönäisyllä liike jatkuu yli 2minuuttia. Tukeva jalka on varustettu keinunnan estolla. Öko-tex ja GOTS- sertifioidut luomupuuvilla kankaat. Takuu-aika 24kk.

Leaf Grow on saanut Red Dot Design -palkinnon vuonna 2019. Leaf Grow on moderni ja sopii mukaan skandinaaviseen sisustukseen.

Leaf Grow on täysin äänetön istuin, joka liikkuu sivuttaissuunnassa ja näin rauhoittaa vauvaa ja lasta. Leaf Grow sitterissä on mukana pienen lapsen puuvillainen vauvatuki, joka voidaa irottaa lapsen kasvaessa. Lisäksi istuimesta voidaan irrottaa paksumpi päällyskangas, jonka alla on erillinen mesh-kangasosa. Näin isompi lapsi mahtuu istuimaan tuoliin ja se toimii esimerkiksi lapsen omana nojatuolina. Sitterissä on valjaat, joilla pieni lapsi pysyy turvallisesti kiinni.

Leaf Grow mallissa istuimen asentoa voidaan säätää kolmeen eri korkeuteen. Sitterin saa liikkeelle kevyesti työntämällä ja liike jatkuu noin 2 minuutin ajan. Istuimen saa myös lukittua paikoilleen, jolloin syöttäminen tai leikkiminen voi alkaa. Istuin voidaan irrottaa jalasta, jolloin se on helpompi säilöä. Sitterissä on tukeva alumiinista valmistettu jalka.

Lisävarusteena on saatavilla erikseen lelukaari sekä kuomu hyönteissuojalla.

Lisätietoja:

Ikä: 0+
Painoraja: max. 60 kg
Mitat: 66.7-75 x 71 x 48.5-63.8 cm (pituus x leveys x korkeus)
Tuotteen paino: 6.9 kg
Väri: Oxford
 

Laadukkaat ja kauniit Nuna lastenvaunut, turvaistuimet ja muut lastentuotteet. Nuna lastentuotteet ovat suunniteltu sinua ja lastasi varten. Hollantilaisen muotoilun ja kekseliäisyyden innoittamat Nuna lastenvaunut ja Nuna turvaistuimet ovat helppokäyttösiä, turvallisia ja mukautuvia jokaisen lapsiperheen arkeen!