Nuna Pipa Lite LX Caviar turvakaukalo + isofix jalusta

SKU
15641646
Varastossa
349,00 €
Yleiskatsaus

Nuna Pipa Lite LX turvakaukalo soveltuu 0 - 13 kg painoiselle lapselle, noin 12 kk ikään asti. Turvakaukalon kankaat ovat valmistettu ympäristöystävällisestä merinovillasta ja TENCEL tm Lyocell- kuituseoksesta. Materiaalit ovat palonkestäviä, eivätkä sisällä palonestokemikaaleja. 

Kaukalo on erittäin kevyt ja turvallinen. Kaukalon voi asentaa Pipafix- telakalla sekä Isofixeillä että auton 3-piste vyöllä. 5- pistevaljaat pitävät vauvan turvallisesti kiinnitettynä kaukalossa. Törmäyksen sattuessa voimat jakautuvat viiden pisteen kesken tasaisemmin koko vartaloon.

Lapsi on aina suojattuna auringolta ja valolta suuren UPF50+ Kuomun ja dream drape tm lisäsuojan ansiosta. Turvakaukalo voidaan kiinnittää Nuna lasten vaunuihin runkoon erillisillä adaptereilla.

Laadukkaat ja kauniit Nuna lastenvaunut, turvaistuimet ja muut lastentuotteet. Nuna lastentuotteet ovat suunniteltu sinua ja lastasi varten. Hollantilaisen muotoilun ja kekseliäisyyden innoittamat Nuna lastenvaunut ja Nuna turvaistuimet ovat helppokäyttösiä, turvallisia ja mukautuvia jokaisen lapsiperheen arkeen!