Joie i-Snug i-Size gray flannel Turvakaukalo

SKU
489451
Varastossa
Tarjoushinta 99,00 € Normaalihinta 129,00 €
Yleiskatsaus

Turvakaukalo Joie i-Snug i-Size

 

Turvakaukalo Joie i-Snug on hyvällä hinta-laatusuhteella varustettu turvakaukalo, joka on maailmalla erittäin suosittu valinta vauvalle. Erityisen kevyt kaukalo helpottaa sen kantamista, turvakaukalo painaa vain 3.25kg! Sen muhkeat ja erittäin pehmeät kankaat tekevät matkustamisesta mukavaa. Turvakaukalon saa kiinnitetty moneen meillä myynnissä olevaan vaunuun. Kysy meiltä lisää jos haluat tarkempia tietoja.

 

Joie i-Snug turvakaukalo on loistava vauvaperheen arjessa:

 • Vastasyntynyt on hyvässä turvassa kaukalossa -korkeareunainen pienennin ympäröivät lapsen päätä ja ylävartaloa joka puolelta. Pienennin tekee kaukalosta vauvalle mukavan pesän. 
 • Näppärä Travel System Joie i-Snug kaukalon saa kiinni moneen meillä myynnissä olevaan rattaaseen tai vaunuun. Näppärä yhdistelmä helpottaa kauppareissuja. 
 • Keinuta lasta - voit keinutella turvakaukaloa ja samalla rauhoitella lasta. Kaukalon keinuttelu helpottaa esimerkiksi pakollisia odottelutilanteita.

 

Lapsen on varmasti mukava matkustaa. Kaukalo on pehmustettu muhkeaksi ja mukavaksi vauvallesi. Pienennin varmistaa, että vastasyntynyt matkustaa turvallisesti. Topatut 3-pistevaljaat eivät paina tai hierrä lapsen hartioita. 

Kaukalossa on iso suojaava kuomu, jonka voi tarvittaessa irrottaa.

 Brittiläinen Joie on erittäin suosittu merkki maailmalla. Joie valmistaa turvaistuimien lisäksi rattaita, vaunuja ja muita lastentarvikkeita. Perinteikäs valmistaja, joka seuraa tiiviisti aikaa ja trendejä.

 

Joie i-Snug-turvakaukalon kiinnittäminen:

 •  Voidaan kiinnittää myös auton omalla turvavyöllä, mutta tällöin i-Size standardi ei täyty. Suosittelemme aina hankkimaan jalustan, joka kiinnitetään auton penkkiin ja turvakaukalon laitto ja irroitus autosta on todella helppoa sen jälkeen. 
 • Turvakaukalo voidaan kiinnittää erikseen ostettavaan Joie i-Base advance jalustaan. Jalusta kiinnitetään autoon, jolloin kaukalon käyttö on helpompaa ja kaukalo on varmemmin oikein kiinnitetty. Jalustassa on olemassa myös pieni kallistusäätö, jolloin saat kallistettua turvakaukaloa hyvään kulmaan autossasi. 

 

Joie i-Snug -turvakaukalon ominaisuuksia:

 • Turvakaukalon istuinosa: Pienennin vastasyntyneelle ja hyvät irroitettavat pehmusteet. Irrotettavat ja pestävät kankaat. Korkeat ja hyvät sivuttaissuojat. 3-pistevaljaat, jotka kiristetään näppärästi yhdellä kädellä.
 • Turvakaukalon kannettavuus: Kantokahva, josta on helppo kantaa. Todella kevyt turvakaukalo, vain 3,25 kg.
 • Turvakaukalon soveltuvuus: Joie i-snug on hyväksytty normin ECE R129/02 standardin mukaisesti. Syntymästä 75cm, 0-13kg, noin 12kk ikään.

   

Joie i-Snug i-Size-turvakaukalon mitat:

 • Turvaistuimen koko: 65 cm x 43,5 cm x 57 cm (pituus x leveys x korkeus)
 • Turvaistuimen paino: 3,25 kg
 • Minkä kokoiselle lapselle: syntymästä 75cm, 0-13kg, noin 12kk ikään.