Cybex CLOUD Z I-SIZE plus Nautical Blue + Cybex Z base i-size isofix Jalusta

SKU
Cybex
Varastossa
589,90 €
Yleiskatsaus

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo soveltuu 45- 87cm pituiselle lapselle, noin 13kg saakka. Vastasyntyneestä noin 15kk ikäiselle lapselle. Isofix-jalustan kanssa Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo voidaan kääntää auton ovelle niin, että lapsi on helpompi asettaa istuimeen. Turvakaukalo voidaan säätää makuuasenton, kun istuin ei ole kiinnitettynä autossa. Turvakaukalossa on irrotettava pehmuste vastasyntyneelle noin 3 kk ikään asti.

Cybex Cloud Z plus i-Size turvakaukalossa on integroitukuomu, joka suojaa auringonpaisteelta ja tuulelta. Turvakaukalossa on 11-asentoinen säädettävä pääntuki joka kasvaa lapsen mukana ja lisää sivutörmäyssuojaa.

 
Cybex Cloud Z plus i-Size turvakaukalossa on L.S.P. System -sivutörmäyssuoja, vähentäämään sivutörmäyksen voimaa energiaa vaimentavan rungon kanssa. Sivutörmäyssuoja säädetään auton oven puolelle helposti ja tämä ottaa vastaan ensimmäiset törmäysvoimat auton oven ja ikkunan puolelta ja suuntaavat ne hallitusti turvakaukalon runkoon.Turvakaukalo on tehty joustavasta materiaaliasta, joka vaimentaa törmäyksen voimaa ja suuntaa sen poispäin lapsesta.

Cybex Base i-Size isofix jalustaa voidaan käyttää Cloud Z i-size turvakaukalolle ja Sirona Z turvaistuimelle noin neljään vuoteen asti.

Jalustassa on 360º kääntymismekanismi, jonka avulla lapsi on helppo asettaa turvakaukaloon ja turvaistuimeen.

Cybex Base i-Size jalusta kiinnitetään isofix kiinnikkeillä autoon ja siinä olevilla merkkivaloilla varmistat, että se on oikein kiinnitetty. Cloud Z turvakaukalo ja Sirona Z turvaistuin on helppo kiinnittää jalustaan.