toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Muksumassi Oy y-tunnus 0832563-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.muksumassi.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa pyydämme ottamaan yhteys asiakaspalvelu@muksumassi.fi .

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 2-5 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Muksumassi Oy etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut ovat 6,90€ ja sisältävät postin- ja matkahuollon pakkauskulut kotimaan tilauksiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Ulkomaille tilattaessa postikulut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan Postin pakettihinnaston mukaisesti. Ennen tilauksen jättämistä, otathan yhteyttä, asiakaspalvelu@muksumassi.fi . When ordering abroad, shipping costs will be determined in accordance with the current finnish Post Package Price. Before submitting your order, please contact us, asiakaspalvelu@muksumassi.fi.

Mikäli asiakas jättää noutamatta tilaamansa lähetyksen Postista tai Matkahuollosta, ja lähetys palautuu lähettäjälle, tulee asiakkaan maksettavaksi lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet posti- ja käsittelykulut 20€.

NOUTO MATKAHUOLLOISTA JA MATKAHUOLLON PAKETTIPISTEISTÄ

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset sekä kasvava määrä Pakettiautomaatteja). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
- nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
- pankkitilinumerosi IBAN -muodossa
- sekä kopio Muksumassi Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Muksumassi Oy
Siltapuistokatu 14
28100 Pori