toimitustavat

Toimitustavat:

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut ovat €6,90 ja sisältävät postin- ja matkahuollon pakkauskulut kotimaan tilauksiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Ulkomaille tilattaessa postikulut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan Postin pakettihinnaston mukaisesti. Ennen tilauksen jättämistä, otathan yhteyttä, asiakaspalvelu@muksumassi.fi . When ordering abroad, shipping costs will be determined in accordance with the current finnish Post Package Price. Before submitting your order, please contact us, asiakaspalvelu@muksumassi.fi.

Mikäli asiakas jättää noutamatta tilaamansa lähetyksen Postista tai Matkahuollosta, ja lähetys palautuu lähettäjälle, tulee asiakkaan maksettavaksi lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet posti- ja käsittelykulut 20€.

Toimitamme kaikki yli 100€ tilaukset veloituksetta asiakkaillemme Matkahuollon ja Postin toimipisteisiin sekä pakettiautomaatteihin!

Pikkupaketti (keräilykorttiboostereille sekä kansioille) €4.90

Toimituskulut €4.90 (HUOMIO :Enintään 35 x 25 x 3 cm)

Pikkupaketti on edullinen tapa lähettää pientä tavaraa. Saat tilattua pakettisi kätevästi suoraan omaan postiluukkuusi tai -laatikkoosi muun postin mukana. Pikkupakettiin kuuluu myös seuranta: voit seurata lähetyksesi matkaa helposti OmaPosti-sovelluksessa ja verkossa.

Nouto Porin tai Rauman myymälästä (veloituksetta)

Voit noutaa tilauksesi Porin tai Rauman myymälästä veloituksetta.

Soita ja Nouda Tilauspalvelu (ilmainen)

Voit tehdä ennakkotilauksen soittamalla Porin myymäläämme numeroon : 044 0880610 tai Rauman myymäläämme numeroon: 044 0880620. Toimitamme tilauksen suoraan asiakkaamme autoon. Maksun tilauksesta voi tehdä ennakkoon verkkokaupassamme www.muksumassi.fi tai pankikortilla tilausta noudettaessa. Riskiryhmiin kuuluville suosittelemme asiointia verkkokaupassamme tai myymälätilauksen tekemistä Soita ja Tilaa palvelun kautta. Nouto Porin myymälästä: Iso-Sannan puistokadun Puuvillan kauppakeskuksen pääovien parkkipaikalta. Nouto Rauman myymälästä: Valtakatu 9-11 tai Valtapörssin sisäpihan parkkipaikalta. 

Kotijakelu- toimitus kotiovellesi (€9,90)

Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Paketti jaetaan vastaanottajalle kotiosoitteeseen ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä tai sähköpostilla jakeluajan sopimiseksi. Matkahuollon kuljettavat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes paketin vastaanottaja avaa oven. Henkilöllisyyttä tarkistaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään. Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, Matkahuollon asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään. Kun jakeluaikaa sovitaan tekstiviestillä tai sähköpostilla vastaanottajan kanssa niin vastaanottajalla on mahdollisuus lisätä toimitukseen veloituksetta "jakelu ilman kuittausta". Tällöin lähetys jätetään oven taakse ilman ihmiskontaktia. 

Nouto Matkahuolloista ja Matkahuollon Pakettipisteistä

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuolto on, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset sekä kasvava määrä Pakettiautomaatteja). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
- nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
- pankkitilinumerosi IBAN -muodossa
- sekä kopio Muksumassi Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Muksumassi Oy
Siltapuistokatu 14
28100 Pori